TASHOVEN HYBRID 66


Tashoven Hybrid, taş fırınlarda gelinebilecek en son nokta olarak karşımıza çıkıyor. Hybrid'in en önemli özelliği, hem gaz, hem odun, hem de gaz+odun ile çalışabilmesi. Bu 3 yöntem sayesinde Hybrid, lezzet meraklıları için farklı çözümler sunuyor.

Teraslarında veya bahçelerinde odunla uğraşmak istemeyenler, Hybrid’i gaz ateşiyle kullanarak, zahmetsiz bir şekilde taş fırın lezzetleri yapabilirler.

70.750,00 TL

NAKLİYE* ve KDV DAHİLDİR!
* Bina kapısına kadar


Renk
Adet
SEPETE EKLE


Genel Özellikler

İç Çapı : 66 cm
Ağırlık : 95 kg
Isınma süresi (dakika) : 30-40 dakika (Hava şartlarına bağlı olarak)
Yiyecek Kapasitesi : 3 orta boy pizza veya ekmek
Isı Tutma : en az 4 saat

Döndürme küreği, çengel kor küreği, saplı kül fırçası HEDİYE!

TASHOVEN HYBRID 66

Tashoven Hybrid, optimum boyutu ve renkli tasarımı ile teras ve bahçelere değer katıyor. Gaz ile kullanımda çok az duman çıkardığı için balkonlarda dahi kimseyi rahatsız etmeden kullanılabiliyor.

Tüm Tashoven taş fırınlarında olduğu gibi monoblok kubbe ve taban taşı ile üretilen Hybrid, homojen ısı dağılımı sayesinde mükemmel lezzetleri en kısa zamanda pişirmeyi sağlıyor. 

Gaz ateşiyle pratik bir şekilde taş fırın ayrıcalığı yaşatırken, odun ateşiyle pişirilerek nefis aromalı lezzetler yapılabilir.

Asıl alametifarikası olan gaz+odun ateşiyle pişirme ise eşsiz bir özellik.

Gaz ile Kullanım

Tashoven Hybrid’in gaz sistemi uluslararası güvenlik standartlarına (CE) uygun olarak tasarlandı.

Tashoven Hybrid’de kullanılan brülör sistemi, 12 kg ev tipi tüp ile çalışıyor. Üzerinde bulunan çakmak ve gaz kumanda düğmesi ile kolayca yakılıp, istenilen ısıya çıkartılabiliyor. Emniyet ventili sayesinde alev söndüğünde gaz akışı otomatik kesiliyor, böylece olumsuz durumların önüne geçilmiş oluyor.

Fırını ısıtma ve pişirme olarak 2 kademede çalışabilen gaz brülör sistemi, ortalama 30 dakikada 450ºC taban sıcaklığına ulaşabiliyor ve yoğun kullanımlardan dolayı taban soğuduğunda kolayca ısıtmayı sağlıyor. 

 

Odun ile Kullanım

Odun ateşiyle yapılan lezzetlerin tadı farklıdır. Bunun sebebi, odun yanarken ortaya çıkan aroma ile yiyeceklerin tütsülenmesidir.

Ayrıca, ateşi yakmak, gerektiğinde odun ile takviye ederek ısıyı yükseltmek terapi gibi rahatlatıcı bir eylemdir.  

Tashoven Hybrid, odun ateşiyle de pişirme yapabildiği için en doğru çözümdür. Tek yapılması gereken, gaz brülör sistemini, koruma kapağı ile kapatılıp, odunları uygun bir şekilde ateşlemektir. Hybrid, ortalama 30 dakika içerisinde 450ºC sıcaklığa ulaşacak ve pizza, pide veya lahmacun gibi lezzetlerin pişirilmesi için hazır olacaktır. 

Gaz + Odun ile Kullanım

Hem gaz ile pişirmenin kolaylığını, hem de odun aromasının verdiği nefis aromayı yiyeceklerine katmak isteyen kullanıcılar için Tashoven Hybrid harika bir çözüm sunuyor.

Hybrid gaz ateşiyle kullanılırken, brülör koruma kabı ters çevrilerek, içerisinde odun parçaları konup, brülör sisteminin yakınlarında konumlandırılırsa, tutuşan odun parçaları veya aromatik otlar yiyeceklere enfes bir lezzet katıyor. 

 

Tasarım ve Renkler

Tashoven Hybrid’lerin en dikkat çekici özelliği ise dış renkleri. Hybrid, güneşin soldurucu UV ışınlarına dayanıklı 7 farklı renk ile üretilliyor.

Ateş kırmızısı, denizci mavisi, faro sarısı, zeytin yeşili, fildişi beji, nardo grisi ve gece siyahı renkleriyle kullanıcısının zevkini yansıtıyor.

Tashoven Hybrid’i diğer taş fırınlardan ayıran özelliklerden biri de kubbe yüksekliği, baca yerleşimi, izolasyon gibi detaylarının ince hesaplarla tasarlanmasıdır. Bu sayede Hybrid,  daha kısa sürede ısıtılabilir ve sıcaklığını uzun süre muhafaza edebilir. 

Pişirme Performansı

Tashoven Hybrid ile farklı taban sıcaklıklarında, pizzadan ekmeğe, hamburgerden turtaya, yüzlerce yiyecek çok kısa sürede ve lezzetleri yok olmadan pişirilebiliyor.

Fırın içerisindeki yüksek sıcaklık sayesinde pişirdiğiniz her şey anında mühürleniyor ve lezzeti veren suyu buharlaşmıyor.

İç sıcaklığını 24 saatten fazla muhafaza edebildiği için ağır pişen yemekler veya ekmek yapmak isteyenler için mükemmel bir çözüm sunuyor. Derinliğine oval yapısı ve gaz brülörünün kapladığı küçük alan sayesinde daha fazla pişirme alanına sahip olan Hybrid 66 ile aynı anda 3 orta boy pizza 1,5-2 dakikada pişirilebiliyor. Çok kalabalık ziyafetlerde bile yüksek performansıyla herkesi doyurabiliyor. 

 

Malzeme Bileşimi

Tüm Tashoven fırınlarında olduğu gibi, Hybrid’in taban ve kubbesinde patentli refrakter kullanılmıştır.

Refsan Refrakter’in Ar-Ge laboratuvarlarında Mikro Örgü Teknolojisi ile güçlendirilen ve 1300ºC’a dayanıklı refrakter malzeme, detaylı tasarım testlerinin sonucunda, nihai pürüzsüz görünümünü kazandı. Ayrıca refrakter yapı soğuk hava, kar veya yağmur gibi kötü hava koşullarına dayanıklıdır.

Baca ve fırın kapağında, yüksek sıcaklıklarda bile zarar görmemesi için 304 Paslanmaz çelik kullanıldı. 

Tekerlekli Stand Aksesuarı

Tashoven Hybrid’in malzemesi refrakter, çimento, tuğla gibi malzemelerden çok daha hafiftir.

Tekerlekli stand aksesuarı ile kullanıldığında istenilen yere 4 tekerleği üzerinde kolayca hareket ettirilebilir.

Elektro-statik boya ile renklendirilen standın rafında odun veya kürekleri muhafaza edebilirsiniz.

Temizlik ve Bakımı

Tashoven Hybrid’in temizlik ve bakımı çok kolaydır. 500ºC’ye kadar ulaşan sıcaklıktan dolayı, tabana dökülen yağ veya yiyecek parçaları, yanıp kül olur. Önceden pişirilen yemeklerin kokusu dahi fırın içerisinde kalmaz. 

 

Montaj

Tashoven Hybrid taş fırınları montaj gerektirmez. Tek yapılması gereken Hybrid’i güvenli ve sağlam bir yüzeye konumlandırmak ve bacayı takıp kullanmak, hepsi bu... Ambalajından çıkan kitapçıkdaki kurulum ve uyarılara göre kolayca montaj yapılabilir.

ÜCRETSİZ Teslimat ve 2 YIL Garanti

Hybrid’in yaklaşık ağırlığı 90 kg’dır ve paletli bir ambalaj ile gönderilir. Tashoven Hybrid taş fırınları 2 yıl garantilidir.